2 aastat tagasi (juba!!!) olid esimesed ja väga edukalt läinud kursused soojendavate toortoitude kohta. Nüüdseks olen ma materjali palju juurde saanud, tutvusringkond on suurde maailma laienenud ning kõiksugu praktilisi soovitusi, huvitavaid lähenemisi ja külmast väljatulekuid palju kogunenud.

KURSUS: SOOJENDAVAD JA SOOJAD TOORTOIDUD 31. jaanuaril Tallinnas
Alaskal on toortoidu restorane ja ka toortoidulisi. Toortoit on juba maailmas nii levinud, sama levinud on ka üleminekuperioodi külmatunne esimestel talvedel.
Vaatame, mis M.D. G. Cousensi Alaska uurimusest välja tuli, P. Pitchfordi, V. Boutenko, D. Chopra ja paljude toortoidu praktikute ja puuviljatoiduliste!! soovitused külmatundlikkusest ülesaamiseks.
Oleme talves soojade ja soojendavate toortoitudega. Räägime: soojast-külmast Yin-yan printsiibist lähtuvalt, mis värvi on soojad toiduained, erinevad lähenemised kehasoojuse tekkimisele.
Soojad supid, soojendavad joogid, soojendavaid maitseained, soojendavad vahepalad ja soojad põhitoidud. Kõik ikka jätkuvalt elus, orgaaniline ja päikseline. Oled oodatud osa võtma ja jagama!

Küllalt on räägitud ka sellest, et rasvane ja vürtsikas toit toob kehasooja - kas aga ka tervislikult. Kui on soov olla tervislikult toortoituja, siis mida teha, kui oled eelnevalt otsustanud rasva ja maitseained oma menüüst välja jätta. Kas puuviljad, mida peetakse jahutavaks võimaldavad talvel Eestis eladaJ? Olen küsitlenud nüüd oma tuttavaid, kes aastaid ja ka mitu aastakümmet on väherasvast toortoitu söönud ja leidnud materjali ka inimeselt, kes toortoitujaks just Alaskal hakkas. Millised on nende kogemused ja soovitused, tule kuula kohapeal.
Kursus sobib nii algajale kui edasijõudnule. Teeme soojendavaid jooke ja toitu. Kaasa tuleb mahukas konspekt.
Algus 16.30.
Hind 15 eur inimesele.
Registreerimine ja kohainfo 84silleke@gmail.com